INVATAM DIN TRECUT PENTRU A CREA UN VIITOR MAI BUN

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 01/02/2018
18:30 - 21:30

Location
Sala Studio, parter Universitatea Spiru Haret

Categories


Universitatea Spiru Haret
Asociatia pentru Dezvoltarea Inteligentei Emotionale
TvH
Va invita la conferinta internationala

ÎNVĂȚĂM DIN TRECUT PENTRU A CREA UN VIITOR MAI BUN

Susținută de Prof. Jure Biechonski, Fondatorul Hipno-Analizei Transpersonale

Participă:
Camelia Hârjău
Prof. univ. dr. Petru Lisievici – Director Departament Psihologie și Științele Educației
Prof. univ. dr. Matei Georgescu – psihanalist

Înainte de a face un pas spre viitor, trebuie să fim conștienți de unde venim. Trecutul nostru, inca de la nașterea noastră poate fi folosit ca resurse pentru a crea o viață conștientă și a face alegeri mai bune în viața noastră. Prin descoperirea adevăratei noastre pasiuni, putem înțelege misiunea noastră, sensul vieții noastre și să ne creăm o viață împlinită.

Prof. Jure Biechonski Fondator și director al SACH International – School of Analytical and Cognitive Hypnotherapy and Psychotherapy, Terviklik Mina School of transpersonal hypnotherapy-psychology, Creator și fondator al Hipno-Analizei Transpersonale
Prof. Jure Yoram Biechonski este psihoterapeut, licențiat al facultăților de istorie, filozofie, literatură franceza, educație, psihologie, membru de onoare al corpului profesoral al universităților: Universitatea Chengdu, China; Universitatea St. Petersburg, Rusia; Universitatea Tartu, Estonia; Universidad Vasco De Qiroga, Morelia, Mexico; este profesor asociat la numeroase colegii medicale din lume. Prof. Jure Biechonski este format în consiliere familială (SUA), psihodramă (Berlin), terapie prin artă și dans (Italia), hipnoterapie (Anglia), fondator al școlii de hipnoterapie cognitivă și analitică, și creator al hipno-analizei transpersonale. Are o experiență de 28 de ani de practică ca psihoterapeut și studiu de 9 ani în domeniul hipnoterapiei și NLP de nivel avansat. Fost profesor și actor, are opt ani de studii universitare plus trei ani de formare în consiliere umanistă și doi ani în consiliere familială. Membru in Board-ul EUROTAS –  The European Transpersonal Association.

Patricia

Patricia

Psihoterapeut specializat în psihoterapie experiențială, cognitiv-comportamentală, practician acreditat și promotor în România al metodei de vindecare emoțională ”Călătoria” de Brandon Bays și autoare, co-autoare și translator al mai multor lucrări în domeniul psihologiei și dezvoltării personale.
Patricia